Pokretači #72 Uroš Nedeljković – Nedeljković Law / Daljine.rs – Beograd

Uroš Nedeljković o tome kako je biti advokat, ali i svojim ekstrakurikularnim projektima, od њњњ.србовање.цом do Daljine.rs.

Beleške

View this post on Instagram

Тврђава Рам је позната по томе што сам 2008. године пао са ње док сам пречкао, када су ми на висини од око 3,5 метара испале две цигле из зида, остале у руци, а ја сам са те висине пао на камење испод и то право на цеваницу у којој сада имам рупу као успомену. Ван тога, позната је ни по чему другом посебно осим што су је направили Турци као погранично утврђење, које је потом изгубило значај када су се исти проширили на север, а након тога је опет добила на значају када су Турци сузбијени на дунавску границу. Била је у лошем стању и распаднута, али су Турци донирали лову и реконструисали је с обзиром на то да је и њихова баштина. Реконструисана је тако да изгледа као да је сазидана јуче, али поглед је леп јер је Дунав ту фино широк. #fortress #ramfortress #tvrdjavaram #ramskatvrdjava #medeviltimes #medieval #medievalfortress #serbiatravel #travelserbia #ottoman #ottomanempire #ottomanfortress #danubefortress #danubeserbia

A post shared by Бјустинијан (@bjustinijan) on

Interesuje vas šta sve pravnici mogu da rade? Poslušajte epizodu sa Natašom Račić, mecosopranom Narodnog Pozorišta.

Pratite Pokretače i na iTunesuTuneIn, Stitcheru i YouTubeu,a i slušajte nove epizode na Radioaparatu svakog ponedeljka od 16h.  

Za Pokretače i slične sadržaje, lajkujte The Nutshell Times na Facebooku!

Postanite mecena Pokretača i The Nutshell Times-a preko Patreona.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.