Pokretači #50 Miloš Erić – Sportifico / Beograd

Sportifico je društvena mreža koja okuplja preko 8 hiljada fudbalera i trenera uglavnom sa prostora bivše Jugoslavije. Pohvaljena od strane Entrepreneur magazina kao jedna od 6 najboljih društvenih mreža koje suže posebnim nišama, ona je sjajan spoj Miloševe pasije prema fudbalu kao i njegovog znanja o digitalnom preduzetništvu.

Beleške

View this post on Instagram

Članovi Sportifico mreže nastavljaju sa sjajnim potezima! Vrlo često različiti faktori otežavaju rad i napredak mladih sportista, ali Nemanja je pokazao da mu je volja veća od svih prepreka! 💪 Iako je trenutno u potrazi za novim klubom, svakoga dana vredno trenira i unapređuje svoje golmanske sposobnosti. Svoju želju i posvećenost pokazao je i gestom koji zaslužuje veliko poštovanje. Očistio je zapušteni fudbalski teren na kome trenira, popunio je rupe i u potpunosti ga osposobio za trening. Bravo Nemanja, ponosni smo na tebe! 👏 Ako treniraš fudbal, pridruži se Nemanji na Sportifico mreži i podeli sa nama na koji način ti brineš o svom stadionu ⏩ Link u opisu profila! #sportifico #connectingsport #football #fudbal #golman #goalkeeper #neprljajnemasizgovor

A post shared by Sportifico (@sportifico) on

Želite da čujete još o dobrim IT startupvima? Poslušajte priče Nikole Otaševića iz Silicijumske doline koji je pokušao da osavremeni način zapošljavanja u ITu, Stefana Brankovića čija aplikacija Mindy je pokušala da pomogne hiperaktivnoj deci  ili Igora Simića, umetnika i osnivača Demagog Studia, koji stoji iza popularne igirice Golfclub: Wasteland.

Pratite Pokretače i na iTunesuTuneIn, Stitcheru i YouTubeu

Za Pokretače i slične sadržaje, lajkujte The Nutshell Times na Facebooku!

Postanite mecena Pokretača i The Nutshell Times-a preko Patreona.

Advertisements

Leave a Reply